Rouche de Vries

Ik ben Rouche en woon in Echt ( Limburg ) met mijn vrouw Cindy en onze 3 honden. Ik frisbee met alledrie de honden.

Bruno is de oudste van het stel. Een Duitse Staande x Friese Stabij. Met hem ben ik begonnen met dogfrisbee. Inmiddels frisbee ik ook met mijn Cattle Dog L’Kira. Cindy speelt met  Major, een Texas Heeler.

Naast dogfrisbee vind ik het heerlijk om met onze viervoeters het bos te verkennen en ze heerlijk te laten ravotten. Ook doen we regelmatig balans en coördinatietrainingen en denkspelletjes. Cindy doet tevens aan mantrailen met onze honden.

In het jaar 2010 ben ik gaan kijken naar een dogfrisbeewedstrijd van Amazing Frisbee Dogs. Wat ik daar zag leek me een leuk spel voor hond en baas. Na enkele lessen in de buurt, ben ik verder gegaan bij Amazing Frisbee Dogs.

Vanaf begin 2016 ben ik gecertificeerd dogfrisbee-instructeur. Ik geef les op de locatie Heeze/Geldrop. Daarnaast beheer ik de locatie in Echt.