Alleen bestemd voor Predom-bezitters

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Voor het 3e jaar op rij organiseren wij weer het Predom Fans Weekend!

Dit jaar zullen wij verblijven op Camping de Dommelvallei in Valkenswaard, Schafterdijk 9
5556 VK Borkel en Schaft (gemeente Valkenswaard).We hebben daar een enorm veld tot onze beschikking, waar we allemaal bij elkaar kunnen staan.

Het weekend is van vrijdag 4 juni t/m zondag 6 juni 2021.
Op vrijdag kun je om 10.00 uur al op het veld terecht en op zondag mag je blijven staan tot 16.00 uur.

Op zaterdag wordt er een bbq georganiseerd op ons veld.

De camping ligt vlak aan de Malpie. Dit is een prachtig natuurgebied waar je te voet of op de fiets van kunt genieten

Het Predom kampeerveld

Wat moet je nog meer weten?

De aankomst is op vrijdag. Toegang is via de zij-ingang van de camping. Wij zullen via een infobord wijzen waar deze ingang is.

Om het terrein op en af te kunnen rijden heb je een kaart voor de slagboom nodig. De borg hiervoor is 10 euro. De kaart is bij de organisatie verkrijgbaar. Wij verzoeken je om dit gepast te betalen. Bij vertrek kun je hem weer inleveren en krijg je de borg weer retour.

De stroomvoorziening vindt plaats via  een CEE (blauwe stekker ), óf via een verloopstuk met een gewone stekker. Indien mogelijk is het advies om beiden mee te nemen. De beschikbare stroom is 10 ampère.

Een vuurkorf is op het terrein niet toegestaan.

Op het veld is weinig natuurlijke schaduw. Dus als je bij mooi weer uit de zon wilt zitten, dan is het goed om een parasol mee te brengen.

Aanmelden kan tot 16 mei 2021. Na inschrijving ontvang je van Mirjam de Ruiter een tikkie. Deze dien je dan z.s.m te betalen.

We hopen jullie allen te zien voor een gezellig weekend.

Groetjes van het PFW-organisatieteam, Tonnie Berg, Mirjam de Ruiter en Puck van der Marel.

En dan nu aanmelden!

Na aanmelding volgt binnen 24 uur een bevestigingsmail met alle info

Aanmelding Predom Fans Weekend

  • Na inschrijving zullen wij je een tikkie sturen om de betaling rond te maken.
  • Prijs is van vrijdagmorgen 10.00 uur t/m zondagnamiddag 16.00 uur. Incl 2 personen, electra, water/douches (evt kind en/of hond)
  • Je kunt ook 1 nacht boeken. (dus alleen de vrijdagnacht of zaterdagnacht) Deze is incl 2 personen, electra, water/douches (evt kind en/of hond)
  • Geheel verzorgde bbq op ons veld. (Er wordt voor ons gebakken) 5 stuks vlees, salades, stokbrood en diverse sausjes Prijs p.p. volwassen 16,50 euro Bij dieetwensen, leg contact met de organisatie PFW
  • Eten de kinderen ook mee en zijn ze 11 jaar of jonger? Prijs p.k. t/m 11 jaar 8,25 euro Bij dieetwensen, leg contact met de organisatie PFW