Wij werken niet met een cursuspakket. U kunt te allen tijde instappen. Het lesprogramma wordt namelijk op maat aangeboden, zodat het past bij de mogelijkheden van de specifieke hond en u als baas.

U kunt terecht op 2 verschillende locaties, te weten Eindhoven (hoofdlocatie) en Riethoven.

Om te zorgen voor voldoende individuele aandacht, wordt er gewerkt met groepen van maximaal 8 deelnemers. Afhankelijk van de coronamaatregelen worden de groepen ingedeeld.

Dogfrisbee
Bij ons krijgt u gevarieerde lessen van anderhalf uur. Daarin  komen altijd diverse aspecten aan bod, zoals;
– Gooitraining met de frisbee (zonder hond). Een goede beheersing van de worpen is namelijk essentieel om veilig en verantwoord te kunnen frisbeeën met de hond.
– Gooitraining frisbee (met hond). Dit ontwikkelt het samenspel tussen hond en handler, waarbij communicatie en plezier tussen deze verschillende individuen een dominante rol speelt.
– Freestyle elementen, het maken van blokken en de opbouw van frisbeeroutines.  Dit alles op maat aangeboden (met en zonder hond), passend bij het niveau en de mogelijkheden van hond en handler.
– Distance, eveneens op maat aangeboden (met en zonder hond).

Maandagavond
Locatie: HSV de Lichtstad Eindhoven ESP
19.30 – 21.00 uur: Alle niveaus

Donderdagavond
Locatie: Camping en Horeca de Volmolen Riethoven/Waalre
19.30 – 21.00 uur: Alle niveaus
Hans beheert deze training

Proefles
U start met een kennismakingsles dogfrisbee. Daarin ontvangt u alle belangrijke informatie om met uw hond te starten bij Amazing Frisbee Dogs; Aspecten met betrekking tot veiligheid (zeer uitgebreid) en de basistechnieken worden in het kort besproken.
Wanneer u na deze les verder wilt gaan, stroomt u in bij groep ‘1 Starters’.
Na inschrijving en betaling ontvangt u een digitaal theorieboek. Vervolgens gaat u lekker aan de slag in de startersles.

Privelessen
Er zijn mogelijkheden om privéles te nemen. Dit vindt plaats buiten de reguliere lestijden om. Datum, locatie en tijdstip zijn bespreekbaar. Meer informatie kunt u opvragen via het contactformulier.

Tarieven
Uitgebreide informatie omtrent de verschillende vormen van lidmaatschap kunt u via het contactformulier opvragen.