Gecertificeerd DogfrisbeeinstructeurWelkom op de website van Amazing Frisbee Dogs! Een frisbeeclub waar de kwaliteit hoog staat. Kwaliteit in het les geven, een persoonlijke begeleiding in een gezellige ongedwongen sfeer.

Dogfrisbee is een spel, een sport, waar het plezier en de band tussen hond en eigenaar bovenaan staat! Het kan zelfs als een therapievorm gebruikt worden voor de honden. Deze snelgroeiende hondensport kan zowel recreatief als op wedstrijdniveau bedreven worden.

Het leuke van dogfrisbee is dat het geschikt is voor iedereen en voor iedere hond. Uiteraard op het niveau van hond en eigenaar! De lessen zijn zo ontwikkeld dat het voor iedereen op niveau te volgen is en dat het altijd een uitdaging blijft. Bij ons krijgt u een persoonlijk programma op maat.

Op de website treft u uitgebreide informatie over dogfrisbee, welke hondenrassen mee kunnen doen, welke frisbees u via de site kunt bestellen, waar en wanneer de lessen zijn en nog veel meer. Tevens kunt u genieten van de foto’s en films welke regelmatig aangevuld worden.
Kortom geniet van de website en ik hoop u snel te ontmoeten met uw hond bij de frisbeelessen!

Puck van der Marel