Puck

Puck

Clubeigenaresse en trainster

Wij genieten met z‘n 4-en van deze fantastische sport! Daarnaast zijn onze hobby’s wandelen, fietsen, zwemmen, balans en coördinatie en Terschelling! Tevens heeft mijn Border Collie Jasmine schapendrijven als hobby. Wat hebben mijn honden toch een hondenleven...

Rouche

Rouche

Trainer Brabant en Limburg

Mijn vrouw Cindy en ik beoefenen samen met onze 3 honden deze fantastische sport. Met Bruno (kruising Duitse Staande x Friese Stabij) is het virus 7 jaar geleden begonnen.
Inmiddels beheren wij Amazing Frisbee Dogs in Echt (Limburg)

Hans

Hans

Trainer Brabant

Samen met Spike vorm ik een team.
Spike is een 9-jarige kruising Engelse Springer Spaniel x Australian Shepherd.
Inmiddels frisbeeën wij 8 jaar waarvan 6 jaar met veel plezier bij Amazing Frisbee Dogs. Per januari 2018 beheer ik Amazing Frisbee Dogs Schijndel

Sabine

Sabine

Deelneemster Brabant

Ik maak deel uit van het Amazing frisbee team sinds 2011. Sindsdien train ik met plezier mee op de maandagavond in Geldrop. Ik ben begonnen met mijn hondje Indy en later met (w)aussie Danouck. Ik vind dogfrisbee een leuke hobby om sportief bezig te zijn met mijn hond(en). Het is een uitdaging voor hond en baas en ik blijf (nog) steeds nieuwe dingen leren. Af en toe doen we ook aan een wedstrijd mee.

Judith

Judith

Deelneemster Brabant

Ik frisbee al enige jaren bij Amazing Frisbee Dogs met mijn Border Collie Roos. Wij zijn bij deze leuke actieve sport beland tijdens de zoektocht naar oplossingen voor het probleemgedrag van Roos. We vonden het samen zo leuk dat we het al jaren op recreatief niveau doen.

Saskia

Saskia

Deelneemster Brabant

Ik speel dogfrisbee met Nando (een 7-jarige kruising Border Collie x Herder) en mijn jongste telg Timber (1-jarige Australian Shepherd). We beleven er samen veel plezier aan. Wat Amazing Frisbee Dogs zo bijzonder voor mij maakt is het saamhorigheidsgevoel en de teamspirit. Samen trainen en naar wedstrijden gaan, in combinatie met veel gezelligheid en plezier. Dat is elke week weer genieten!

Vera

Vera

Deelneemster Brabant

Ik ben 23 jaar en werk inmiddels 2 jaar als dierenartsassistente.
Ik heb twee honden, Max, een Aussie van 8 jaar en Ruby, een 1-jarige kruising Aussie x Cattle Dog. Met Max train ik al ruim 2 jaar en met hem bezoek ik de wedstrijden. Met Ruby ben ik net begonnen. Wij zullen nog vele jaren genieten van deze fantastische sport.

Jeroen

Jeroen

Deelnemer Brabant

ik ben 33 jaar en train samen met onze Border Collie Bodi bij Amazing Frisbee Dogs. Bodi is geboren in maart 2014 en sinds eind 2014 ben ik recreatief gestart met frisbeeën. We beleven veel plezier aan deze sport en spelen jaarlijks enkele distance wedstrijden Ik hoop het nog vele jaren te doen.

Anke

Anke

Deelneemster Brabant

Ik ben 21 jaar, en speel sinds 3 jaar met veel plezier dogfrisbee bij Amazing Frisbee Dogs met mijn 4-jarige hond Boris. We trainen twee keer in de week. Na een half jaar training zijn wij begonnen met wedstrijden en we beleven er veel lol aan. Tevens zitten wij in het demoteam.

Denise

Denise

Deelneemster Brabant

Bo en ik zijn in 2015 gestart met dogfrisbee. Wat begon als één keer in de week een leuke activiteit met mijn hond, is inmiddels uitgegroeid tot een super leuke en veelzijdige hobby voor ons allebei. Er gaat niets boven het zien van zijn enthousiaste koppie wanneer de frisbeetas tevoorschijn komt.

Maikel

Maikel

Deelnemer Brabant

Hallo hondenvriendjes!
Ik heb het Frisbee-virus opgelopen bij Frans van Roij (Dogmasters), van wie wij leuke trainingen hebben gehad. Later zijn wij bij Puck (Amazing Frisbee Dogs) terecht gekomen waar mijn Border Collie Dorus en ik het goed naar ons zin hebben.

Margje

Margje

Deelneemster Brabant

Samen met mijn Australian Shepherd Tesla frisbee ik al een paar jaar bij Puck. Ik vind het leuk om met mijn hond samen te werken en te frisbeeën, maar ik doe geen wedstrijden. Ik ben wat ze noemen een echte recreant.
Daarnaast volg ik bij Puck de Body & Brains 4 Dogs les, daar leren we veel leuke en nuttige dingen.

Leon

Leon

Deelnemer Brabant

Met mijn vriendin Jacqueline en onze Toller Bowie ben ik actief bij Amazing Frisbee Dogs. Jacqueline volgt met Bowie de Body & Brains 4 Dogs les en ik frisbee met hem. We zijn nog niet zo lang bezig met frisbee, maar we genieten van de lessen en krijgen goede begeleiding.

Nicole

Nicole

Deelneemster Brabant

Ik ben 28 jaar en samen met mijn Australische Shepherds Jedi (9,5 jaar) en Cookie (7 maanden) woon ik in Valkenswaard.
Sinds augustus 2015 speel ik frisbee bij dit geweldige en gezellige team!

Arend

Arend

Deelnemer Brabant

Mijn Border Collie Loetje en ik hebben veel plezier in het beoefenen van de frisbeesport. Wij richten ons voornamelijk op de discipline Distance.

Esther

Esther

Deelneemster Brabant

Ik ben Flynn (Flynnie voor m’n vrienden). En ik ben dol op frisbieieie! Heel hard rennen en dan een frisbee vangen is geweldig. Ik kan ook veel kunstjes: allerlei rondjes draaien, door de benen van mijn baas en nog veel meer. O ja, je hebt ook een baas nodig voor frisbieieie, en een leuke club met fijne andere honden (en bazen) en iemand die goed les kan geven. En dan heb je jippieieie frisbieieie!

Cindy

Cindy

Deelneemster Brabant en Limburg

Hallo wij zijn Cindy en Major (een Texas Heeler) en beleven allerlei frisbee-avonturen meestal op de donderdagavond. Samen plezier hebben staat voorop en dat lukt aardig. Samenwerken en samen zijn dat is het belangrijkste. Staan we niet op het frisbeeveld dan zijn we aan het mantrailen of maken wij een heerlijke wandeling.

Jos

Jos

Deelnemer Brabant

Frisbee is een van mijn leuke hobbies waar ik samen met Z@pp veel plezier aan beleef. Verder kan je mij in m’n vrije tijd terugvinden met een kwast of camera in mijn hand, weekendje weg m’n VW busje of genieten op ’n terrasje met m’n eigen gebrouwen Lullo biertje. Proost!

Miranda

Miranda

Deelneemster Limburg

Mogen we ons voorstellen? Wij zijn Miranda en Bo Ghy.
We zijn nog niet zolang bezig met frisbee. Soms duizelt het ons maar we werken hard aan onze nieuwe verslaving.

Sylvana

Sylvana

Deelneemster Limburg

Ik frisbee met mijn 2 honden. Vita is een kruising labrador geboren in 2013. Ziva is een kruising herder geboren in 2016. Beiden zijn helemaal gek van frisbee.
Elke donderdagavond leren we samen en hebben we veel plezier.

Kirsten

Kirsten

Deelneemster Limburg

Wij zijn Moxxi en Kirsten! Moxxi is een vrolijke Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Frisbeeën heeft ze altijd al fantastisch gevonden. Maar nu we op les zijn en allemaal leuke nieuwe varianten oefenen is de frisbeesport uitdagender voor haar.

Gwenn

Gwenn

Deelneemster Limburg

Hoi ik ben Kenzo en ik frisbee samen met mijn baasje Gwenn.
Ik ben een drukke hond en tijdens het frisbeeën kan ik mijn energie lekker kwijt . Ik hoop dat wij nog jaren deze leuke sport beoefenen.

Ivanka

Ivanka

Deelneemster Limburg

Ik ben Ivanka en samen met Bindi (kruising Aussie x Boerenfox) hoop ik nog lang plezier te beleven aan frisbee.
Elke donderdag verheugen we ons op een leuke en leerzame trainingsavond.

Hans

Hans

Deelnemer Limburg

Wij zijn Hans en Spike en wij vinden het leuk om bij Amazing Frisbee Dogs deze hondensport recreatief te beoefenen.