Rouche de Vries

Rouche en Bruno

Ik ben Rouche de Vries, ik woon in Echt ( Limburg ) samen met mijn vrouw Cindy en onze 3 honden. Ik frisbee met alle 3 de honden. 

Bruno is de oudste van het stel, een Duitse Staand x Friese Stabij. Met hem ben ik begonnen met de sport dogfrisbee. Ik speel met Bruno hoofdklasse. Een aantal jaren later kwam L’Kira, een Cattle Dog bij ons wonen. Deze meid had wat tijd nodig om frisbee leuk te vinden maar inmiddels is ze er helemaal op verzot. Ook met haar speel ik in de hoofdklasse. Sinds kort woont ook Major, een Texas Heeler bij ons. Dit is nog een hele jonge vent en spelen met de frisbee vindt ie super leuk. Maar nog te jong om wedstrijden mee te spelen. 

Naast dogfrisbee vind ik het heerlijk om met onze viervoeters het bos te verkennen en ze heerlijk te laten ravotten. Ook doen we regelmatig balans en coordinatietrainingen en denkspelletjes. 

Mijn vrouw Cindy doet aan speuren met onze honden.

In het jaar 2010 kwam ik in aanraking met dogfrisbee door naar een wedstrijd te gaan kijken van Amazing Frisbee Dogs. Wat ik daar zag leek me een leuk spel voor hond en baas. Na wat lessen hier in de buurt gevolgd te hebben ben ik bij Amazing Frisbee Dogs gaan lessen. 

In begin van 2016 ben ik begonnen aan de opleiding dogfrisbee-instructeur en ben inmiddels geslaagd voor module 1 en 2. hiervoor geslaagd. 

Ik geef les in Heeze/Geldrop op maandagavond en ik run de locatie in Limburg, Echt.