Puck van der Marel

Ik ben Puck, 53 jaar en ik woon samen met Australian Shepherds Buddy & Jake en Border Collie Jasmine. Wij vinden dogfrisbee geweldig! Buddy is van mei 2007. Met hem is het dogfrisbeevirus begonnen toen hij nog een jonge hond was.

Mijn roots liggen in de (top)sport fitness. Ik heb 30 jaar ervaring in het geven van instructie aan mensen, zowel in groepsverband als persoonlijke begeleiding. Tevens heb ik nauw samengewerkt met sportfysiotherapeuten en begeleiding gegeven m.b.t. revalidatie. Daarnaast ben ik sportmasseur.

Daarnaast rij ik al 45 jaar paard en heb ik jaren instructie gegeven aan ruiters op het gebied van horsemanship en western rijden. Parallel liep de trainingen aan mensen met honden inzake gehoorzame huishond, balans en coördinatie, gangenwerk en anatomie.
Zowel in de paarden- als in de hondenwereld heb ik een ruime ervaring.

Naast het dogfrisbee houd ik de algemene conditie van mijn honden op peil d.m.v. balans- en coördinatietrainingen, fietsen en zwemmen, maar ook speuren en zoeken en denkspelletjes. En met Jasmine doe ik ook schapen drijven.

Sinds maart 2009 ben ik gestart met mijn dogfrisbeeclub Amazing Frisbee Dogs en samen met de deelnemers genieten wij al jaren van deze fantastische sport.