Lessen

Brabant:
De groepslessen zijn op maandagavond in Heeze/Geldrop en op zaterdagochtend in Waalre/Riethoven.

Limburg:  
De groepslessen zijn op zaterdagochtend in Echt.

Voor de juiste les op de juiste locatie verwijs ik u naar de specifieke locaties. 

Wij werken niet in cursusvorm, u kunt ten alle tijde instappen, immers wij bieden een programma op maat aan.
We werken met groepen van maximaal 8 deelnemers, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt tijdens de les.

Proefles
U start met een kennismakingsles dogfrisbee. Daarin ontvangt u alle belangrijke informatie om te starten met uw hond bij Amazing Frisbee Dogs; de aspecten veiligheid in zeer uitgebreide zin en de basistechniek worden in het kort besproken.
Wanneer u na deze les verder wilt gaan stroomt u in bij groep 1 Starters
Na inschrijving en betaling ontvangt u digitaal het theorieboek. Vervolgens gaat u lekker aan de gang in de startersles.

Body & Brain 4 Dogs
Een gevarieerde les van een mix van balans- en coordinatieoefeningen en dogtricks die betrekking hebben op dogfrisbee. Deze les is een half uur.

Starters/Recreanten
Deze les is voor deelnemers wie beginnen met dogfrisbee, alles nog moeten leren maar ook wie op recreatief niveau bezig willen blijven met dogfrisbee.

Advance
Deze les is voor deelnemers en hun honden wie de basis goed beheersen en toe zijn aan nieuwe uitdagingen. Tevens voor deelnemers wie (in de toekomst) mee willen doen aan wedstrijden en/of dogfrisbeedemonstraties.

Voor handlers en honden wie van een andere dogfrisbeeclub komen en bij ons willen beginnen is dit geen probleem. Na een intakegesprek en intakepraktijkdeel zal ik adviseren in welke groep u en hond het beste kunnen starten. Dit om teleurstellingen te voorkomen en tevredenheid te waarborgen.

Privelessen
Er bestaat een mogelijkheid tot priveles. Dit geschiedt buiten de reguliere lessen. Datum, locatie en tijdstip is bespreekbaar. Meer informatie kunt u opvragen via het contactformulier.

Tarieven
Uitgebreide informatie omtrent de verschillende vormen van lidmaatschap kunt u via het contactformulier opvragen