Hero

 

Hero 235 Xtra

Frisbee met Xtra grip. Als deze nat wordt glijd de frisbee niet uit je handen. (ook handig wanneer de hond erg kwijlt) Zijn steviger als de Hero 235 .
Toegestane wedstrijdfrisbee.
Kleuren wisselend per bestelling

Sonic Xtra

Iets kleinere frisbee voor kleinere honden of pups. Prettige frisbee, prettig gooien, ideaal voor beginners. Weegt 90 gram 
Toegestane wedstrijdfrisbee.
Kleuren wisselend per bestelling

Supersonic

De superSonic draagt niet alleen bij in het verder gooien vergeleken met andere schijven maar is ook bijtbestendiger dan meeste schijven in deze gewichtsklasse. De SuperSonic 215 weegt ongeveer 112 gram wat hem tot een van de lichtste sterkere schijven maakt die verkrijgbaar zijn.
Toegestane wedstrijdfrisbee
Kleuren wisselend per bestelling

SuperHero

Superhero is een schijf, die gemaakt is voor honden met een stevige beet. Het grote voordeel van deze schijf ten opzichte van de andere merken, is dat deze schijf ongeveer dezelfde stijfheid heeft als de 100 grams schijven en je hiermee dus ook je speciale moves mee kunt doen. Het gewicht komt ongeveer overeen met de andere 2 bijtvaste schijven. De SuperHero weegt ongeveer 136 gram.Kleuren wisselend per bestelling

 Superswirl

        

Heel bijzonder van design! Elke frisbee is uniek. Print kan op de bovenkant, kan op de onderkant maar kan ook op beiden zijden bedrukt worden (zelf kiezen)
Een evenzo goede frisbee als alle andere frisbees. Merkbaar zachter, voor een hond met een normale bite.
Gewicht is ca 130 gram
Toegestane wedstrijdfrisbee