Voorstellen

me and my dogs

Ik ben Puck van der Marel, ik ben 52 jaar en ik woon samen met 2 aussies en een border collie. Met alle 3 frisbee ik. Aussie Buddy is 9 jaar oud en mijn eerste frisbeehond. Voor mij blijft hij daardoor ook altijd speciaal. Het logo is ook Buddy en ik. Dankzij zijn drive en onvoorwaardelijk voor mij willen werken is deze sport “a way of life geworden”. Wij staan sinds 2010 in de hoofdklasse. In 2010 waren wij tevens gekwalificeerd voor Amerika. Aussie Jake is 7 jaar oud en hij kan fantastische dingen laten zien met frisbee, wij zitten sinds 2013 in de hoofdklasse. Ook met hem ben ik gekwalificeerd voor Amerika.  Border Collie Jasmine is bijna 2 jaar oud en met haar ben ik bezig met de basis dogfrisbee. Volgend jaar gaan we starten met de wedstrijden.

Naast het dogfrisbee houd ik de algemene conditie van beide honden op peil d.m.v. balans- en coördinatietrainingen, fietsen en zwemmen, maar ook speuren en zoeken en denkspelletjes en met de border collie schapen drijven.

Najaar 2007 kwam ik in aanraking met Dogfrisbee. Buddy was toen 4 maanden oud. Ik ging naar een wedstrijd kijken en zag daar een geweldig spel! Maar dat niet alleen, ik zag de band tussen de hond en de eigenaar! Geweldig om te zien wat een teamwork dat was, ik was razend enthousiast! Maar ik had een pup…. Gelukkig ben ik vanaf het eerste moment goed begeleid en hebben ze mij bewust gemaakt van de veiligheid tijdens het frisbeeën met de hond. Eind 2008 heb ik de opleiding gedaan voor Dogfrisbee-instructeur, inmiddels gediplomeerd met succes. In maart 2009 ben ik gestart met mijn dogfrisbeeclub Amazing Frisbee Dogs.

Inmiddels zijn Rouche de Vries en Hans de Rooij erbij gekomen als trainer bij Amazing Frisbee Dogs.
Rouche heeft zijn eigen locatie opgestart sinds november 2016. Hans is trainer in Geldrop en Veldhoven en helpt waar nodig in Limburg.  Met ons 3-en vormen wij een fantastisch team en hopen nog heel lang een fijne samenwerking met elkaar te hebben